KriNowa


Wij zijn een warme groep

Wij zijn een warme groep van mensen uit alle lagen van de bevolking die reeds meer dan tien jaar samenkomen om het christelijk geloof met elkaar te delen met de Bijbel als richtsnoer. Hierin staat Jezus Christus centraal. Wat heeft Hij voor ons gedaan en hoe kunnen we zijn voorbeeld volgen?

Door de blijde boodschap, het evangelie, die Jezus Christus ons gegeven heeft, kunnen we een relatie met God hebben! Maar ook toonde Hij ons hoe we met elkaar moeten omgaan en wat we in de maatschappij kunnen betekenen. Die christelijke normen en waarden willen we terug aankaarten en in de schijnwerper zetten.

Wij zijn een kring die onder de vleugels staat van een evangelische kerk: de Evangelische Gemeente Leuven (EG

verneem meer klik hier

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s