BREEZE


Wie wij zijn

 

Jonge mensen met een passie voor Jezus

Wij komen op verschillende plaatsen en manieren samen om ons dieper in Jezus te wortelen. Dat betekent bidden met het geloof dat er iets zal veranderen, en in de Bijbel duiken met de verwachting dat God zichtbaar zal worden.

Na twaalf jaar namen we de tijd om ons verhaal te laten herschrijven door Hem om wie het hele verhaal gaat

Onder de indruk van de eerste christenen.

We zijn onder de indruk van het voorbeeld van de eertse christenen. In Handelingen staat dat zij zich toelegden op gebed, onderwijs, gemeenschap en zorg voor de zwakken, zij zagen vele wonderen gebeuren. Wij volgen hun voorbeeld na en zetten gebed, onderwijs, gemeenschap en sociale betrokkenheid centraal in onze organisatie.

Op zoek naar diepgang.

Wij verlangen ernaar de glorie van God te weerspiegelen in onze projecten. Bij het invullen van programma’s en het uitnodigen van sprekers gaan wij bewust op zoek naar diepgang. Goede inhoud is onze prioriteit.

Geworteld in Jezus

Wij dromen van jongeren die zich in Jezus wortelen. Jong zijn betekent met veel keuzes geconfronteerd worden. Wij willen met jou op weg gaan om samenin de Bijbel te zoeken naar Gods richtlijnen voor onze levens.

Met geloof in de lokale kerk

Wij geloven in het potentieel van de lokale kerk. We willen met hen in gesprek gaan en samen zoeken hoe wij hun jongerenwerk kunnen dienen. Onze organisatie bestaat uit mensen die betrokken zijn in hun eigen kerk.

Op schouders van reuzen

We beseffen dat we op de schouders van reuzen staan. Vele mensen gingen ons voor en inspireren ons door de doorzetting waarmee ze Gods Koninkrijk al vele jaren dienen. Wij erkennen hun levenservaring en gaan actief op zoek naar manieren om van hen te leren.

Met een duidelijke identiteit

Wij zijn gevoelig voor de maatschappij en cultuur waarin wij leven. Toch kiezen we ervoor om anders te zijn door onze identiteit niet te verbergen maar duidelijk te tonen waarvoor wij staan.

Wat wij doen

 

Bidden en graven met twee, of drie of…, lofprijs & studies die raken en ontmoetingsavonden die je veranderen

changé
Van aan de zee tot in Limburg: Breeze is vanaf nu ook in jouw regio te vinden. We willen graag samen op weg gaan. Dat doen we door iedere maand in jouw buurt een plaats te creëren waar je in ontmoeting met andere 18+’ers veranderd kan worden. Verschillende locaties, één datum. Via livestream of videopreek zijn we met elkaar verbonden. Spreek je volgende week af met een vriend of vriendin die aan de andere kant van het land woont? Dan hebben jullie op de afgelopen Changé avond dezelfde studie gehad en kunnen jullie daar gezellig over doorpraten
privé
Natuurlijk blijft het daar niet bij. Je wortels dieper in Jezus laten groeien doe je door tijd met Hem door te brengen. We willen je daarom uitdagen om op zoek te gaan naar een (of meerdere) persoon waarmee je dit samen kan doen. Overal in het land kleine groepjes van jonge mensen die wekelijks samen komen om in de Bijbel te duiken en op de knieën te gaan. Bidden en graven met twee (of drie of…). Daar dromen wij van, en we hopen jullie ook!
touché
Behalve diepgaande ontmoetingen met jongvolwassenen ook zin om in grote groep God te prijzen en een stevige studie te houden? Dat doen we op Touché! Drie keer per jaar brengen we alle Changé groepen (en alle anderen die zin hebben) samen in Leuven voor lofprijs en studies die raken. Het Bijbelgedeelte waarover we op Touché praten wordt in de Changé groepen verder uitgediept.
verneem meer klik hier

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s