bidden, Bijbelteksten, Gebed, Levenstijl

Bidden


Ja bidden helpt,daar mag je zekers van zijn.
Ik ken iemand die heeft 30 jaar gebeden voor zijn broer,dat hij tot bekering mocht komen.
Hij is tot bekering gekomen,na 30 jaar wel.
God leert ons om voltehouden.
Hij verhoort soms gebeden dadelijk, ogenblikkelijk,soms moet ge lang wachten,ja,maar God is het waard.
In de tijd van mijn baarmoeder-halskanker,een agressieve vorm, uitgezaaid,  nam Jezus Christus ogenblikkelijk de pijn weg die ik niet kon dragen. Na 1 jaar strijde in Gasthuisberg was het weg de kanker.
De tweede keer na een jaar en een half ongeveer,kwam de kanker terug,ik had het weer ,niet uitgezaaid, gelukkig maar ik moest alles opnieuw van bestraling enzo doen.
Ik bad ,Heer Jezus moet ik dat nu weer doen?
Ik wil dat Jij me geneest,Je kan dat,maar hoe weet ik dat Je het gaat doen?
Want ik ken mensen die dachten dat Jij hen ging genezen en ze zijn gestorven,dus als Jij me op mijn hart legt dat ik niet mij moet laten bestralen door Gasthuisberg zorg dat ik het weet ,100 procent, want het is moeilijk om dat te voelen en te weten soms Uw wil.
Ik moest die werk een MRI doen en dan vrijdag naar daar om te horen wat voor bestraling ze gingen doen.
De Professor vertelde me dood leuk.
Je moet geen behandeling meer volgen ,uw kanker is weg.
Ik zei, hoezo,ik had toch kanker?
Hij zei ,ja, maar het is spoorloos verdwenen.
Ik wist niet en was bang dat ik de verkeerde keuze zou maken,ik had dat ook tegen God gezegd, en weet ge nu wat er zo mooi is aan dit waar gebeurd verhaal?
Ik heb geen keuze moeten maken,God deed het in mijn plaats. Halleluja , we hebben een Groot God,en ik ben blij dat ik Jezus kan en mag dienen. Amen
Groeten en Gods zegen en een open hart en ware vrijheid ,aan ieder die dit leest .

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s