Belangrijk Nieuws

Aangename Aankondiging


images nieuws

Vanaf vandaag beschikt onze Zuster-Gemeenschap Shalom over een eigen website

eglise evangelique shalom tienen

De uitdaging die de Pastor van deze Gemeenschap me gaf was groot.

Het vertaalprogramma dat ik geschreven heb om op WordPress-Sites te plaatsen was zo gemaakt dat ik mits wat aan passingen dit op elke website kon plaatsen

Evenwel, het ging hier telkens om vertalingen van de gelinkte websites van uit het Nederlands, naar andere talen.

In de Gemeenschap Shalom wordt er echter niet enkel Nederlands gepraat en geschreven, maar ook nog eens Frans, Engels én Portugees.

Dit maakt dat voor elk van deze talen er een nieuw programma diende te worden geschreven, zodat elke tekst die in een van deze talen werd geschreven telkens kon worden vertaald, bekijk het maar eens op de site.

Klik op de link hier beneden om meer te zien

eglise evangelique shalom tienen

Ook zullen er op de site van TEK eerstdaags belangrijke veranderingen gebeuren.

newlogo

Er zullen enkele nieuwe auteurs bijkomen die ik opleiding zal geven hoe zij teksten, video’s, powerpoint-presentaties en nog veel meer op een aantrekkelijke manier op de site van TEK kunnen plaatsen . MAAR de Pastor Rein zal functioneren als Redacteur en pas na zijn goedkeuring en eventuele aanpassingen zullen er dan nog artikels worden gepubliceerd.

Ikzelf zal me hoofdzakelijk bezig houden met aanpassingen en vernieuwingen aan de site (niet dat ik zelf helemaal geen berichten meer ga publiceren, maar dan ook als auteur onder de Redacteur)

Gezegende groet

Theo

3 gedachten over “Aangename Aankondiging”

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s