Nederlands Bijbelgenootschap

ZOMERACTIE: GEEF DE BIJBEL DOOR


Laatste kans! Iemand blij maken met de Bijbel in Gewone Taal of jezelf een cadeau geven? Steun dan het bijbelwerk van het Nederlands Bijbelgenootschap voor € 5,- per maand. Als je wilt, sturen we de Bijbel vrolijk ingepakt en met een leuk kaartje naar je oma, vriendin of buurman.
Meedoen aan de zomeractie Geef de Bijbel door kan t/m 31 juli. Dus reageer snel!

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s