Video's Christelijke Muziek

Susan Boyle (Joel Osteen) ~ “You Raise Me Up” ~ (17 Nov 13)


2 gedachten over “Susan Boyle (Joel Osteen) ~ “You Raise Me Up” ~ (17 Nov 13)”

  1. Bedankt Marjan, dergelijke reacties zijn een enorme ondersteuning voor deze site en voor het verspreiden van ons Geloof. Ik vraag aan eenieder die onze berichten en pagina’s bezoekt en die onze Boodschap wilt ondersteunen, hetzelfde te doen. Geef een reactie en deel met Familie, Vrienden en Kennissen op de Social-Media, via de deelknoppen onderaan elk bericht en elke pagina.
   Alvast bedankt iedereen
   Theo

   Like

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s