Geen categorie

SITE-EVANGELISCHE GEMEENSCHAP TIENEN IN EEN NIEUW KLEEDJE


SITE-EVANGELISCHE GEMEENSCHAP TIENEN IN EEN NIEUW KLEEDJE

Bezoek de gans vernieuwde site van de Tiense Evangelische Gemeenschap.

Neem gerust de tijd om alle menu’s, berichten en linken naar andere Evangelische Sites te bekijken.

Kijk ook eens Heel beneden naar de prachtige video’s, laat een opmerking achter zodat we nog meer en betere verbeteringen kunnen aanbrengen en vergeet ook niet te delen via de deelknoppen onderaan dit bericht naar de belangrijkste Social Media

Bedankt

De auteur voor deze Gemeenschap

Theo

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s