Geen categorie

EENHEID


EENHEID BINNEN DE GEMEENSCHAP

imagesDUIVELElke mens wordt geboren met een duiveltje op zijn schouder

Een duiveltje dat slechts één doel heeft, GODS Schepping de mens te vernietigen. Om dit doel te bereiken zet hij aan tot hoogmoed, verdeeldheid, hebzucht, haat en nog veel meer.

Laat U niet vangen, het maakt U niet Gelukkig.

Het is veel makkelijker om iets in het leven op te bouwen dat gebaseerd is op leugens en oneerlijke praktijken, maar weest er van overtuigd dat iets dat zo is opgebouwd, even snel in mekaar stort dan dat het is opgebouwd.

Iets opbouwen met eerlijke praktijken, is veel moeilijker, maar het is veel stabieler en het stort niet in mekaar en het geeft een gelukkig gevoel.

Vergeving schenken aan mensen die U onrecht hebben aangedaan, is niet makkelijk. Haat voelen is veel makkelijker dan vergevingsgezindheid, MAAR het geeft geen aangenaam gevoel omdat het geïnspireerd wordt door de duivel, die maar één doel heeft, uw vernietiging en uw ongeluk.

Vergeving schenken is veel moeilijker, maar weest er van overtuigd, als ge de kracht vindt om het te doen, geeft het heel veel deugd, omdat het Christelijk geïnspireerd is.

Voelt ge ergens de bekoring om U te laten verleiden tot zondige daden of gedachten, zoek dan troost in het Gebed en probeer eens om samen met anderen te bidden het geeft veel meer kracht omdat het aanzet tot eenheid en omdat dit een Christelijke inspiratie is.

Eén van de dingen die Jezus heeft gezegd in zijn Bergrede

“Ik zal in U zijn zoals Gij in mij zult zijn, zoals Ik in De Vader zal zijn en zoals De Vader in mij zal zijn”

Zij die zich openstellen voor Jezus, zullen De Vader in zich voelen en vermits De Vader ook is in de anderen die zich openstellen voor Jezus , zullen zij één zijn in De Vader en zullen zij zich niet minder voelen dan anderen, maar ook niet MEER

Zij zullen leren luisteren naar anderen, eenieder kan U altijd iets bijbrengen dat U nog niet weet of kent. Alleen De Almachtige is volmaakt, als U dat niet doet, dan valt uw kennis op zeker ogenblik stil en stilvallen is achteruitgaan. En wat bent U met heel veel kennis als niemand nog naar U luistert, omdat…. U ook niet naar anderen luistert

Leer om uw eigen verdriet en pijn even opzij te zetten en te luisteren naar het verdriet en pijn van anderen, zij zullen zich dan ook openstellen voor U en naar U luisteren als U pijn heeft. Indien U zichzelf nooit openstelt voor het verdriet en pijn van anderen en steeds denkt dat dat van U altijd erger is, dan zal er op het ogenblik dat gij nood hebt aan een luisterend oor van anderen, er voor U niemand meer zijn om U te steunen om uw pijn te dragen.

En weet, op een ogenblik van pijn en verdriet dat een luisterend oor uw pijn niet lichter maakt maar wel uw draagkracht om uw pijn te dragen vergroot. Want als de draaglast van de pijn groter wordt dan uw draagkracht, dan stort alles onherroepelijk in mekaar.

Stel de doelen in uw leven niet boven de doelen van anderen, want U gaat mekaar bestrijden en uiteindelijk bereikt er niemand zijn doel. Leer eens om uw eigen doel wat opzij te schuiven om steun te geven aan een doel van iemand anders en weest er van overtuigd dat U vroeg of laat ergens dezelfde steun terug zult vinden en dat U dan uw doel kunt bereiken

De Bergrede (introductie) – Rik van Boven

Bible Stories – New Testament_ The Sermon on the Mount

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s