Geen categorie

Welkom bij OM België


OM Belgium

Welkom bij OM België

OM België is een evangelische christelijke zendings-organisatie. Onze doelstelling is om de lokale kerk te ondersteunen. Met dit doel voor ogen komen mensen van over de hele wereld werken met ons team.
We willen de lokale kerken aanmoedigen bij het vervullen van de Grote Opdracht.

Daarnaast is onze wens om ook buiten Belgie steeds meer mensen te zien gaan leven met God, met deze gedachte zendt onze organisatie ook Belgen uit om in andere landen te dienen.

Doelstelling:

“De lokale kerk helpen met het bereiken van hun doel in Belgie en daarbuiten.”

Als u geïnteresseerd bent in ons werk, horen we dat graag. U kunt ons contacteren via onderstaand mailadres, of via de andere contactgegevens op deze website.

( info.be@om.org)

De basis voor de Grote Opdracht is terug te vinden in het volgende Bijbelvers
Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’
Uit: De nieuwe Bijbelvertaling ; Matteüs  28, 19- 20

Latest News & Info

Powered Up for Future Service!

OM Ships completes the ‘Power Up’ project and re-launches Logos Hope into active ministry Monday, 30 March 2015 Singapore: The Power Up Logos Hope technical project has officially reached its conclusion…

Read More…

Stations of the Cross – Easter 2015 in Belgium

A garden. A hill. A city. A feast. What caused the turmoil? What caused his death? What caused the sun to hide, the earth to shake and the curtain to tear apart? The perfect Sacrifice. The empty tomb….

Read More…

Latest Events

There are no upcoming events currently scheduled.

View full calendar

http://www.be.om.org/

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s