Geen categorie

THANKS


images THANKS

Aan allen die gevolg gegeven hebben aan mijn vorig bericht,

dat het een ontgoocheling was dat er zich binnen de Evangelische Gemeenschap in Tienen zo weinig mensen zich inschreven op de nieuwsbrief van deze Blog, terwijl er van buiten uit zoveel inschrijvingen waren.

Daarom om iedereen te bedanken voor deze hartverwarmende reactie deze video die ik heb gemaakt uit dankbaarheid

Nu enkel nog de deelknoppen hier beneden gebruiken om onze Christelijke boodschap te verspreiden en ik ben terug gemotiveerd om verder te doen

imagesBoodschap

imagestime to shareanimatedarrowdown

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s