Tek ontspanningsforum

Welkom op de blogsite van de Tiense Evangelische Kerk


Welkom bij de Tiense Evangelische Kerk

Welkom op de blogsite van de Tiense Evangelische Kerk

Hoe je hier ook bent gekomen, het heeft vast een reden. Weet dat je heel welkom bent. Heb je veel pijn, veel moeite, veel angst, veel haat of ander moeilijkheden in je leven, of in je omgeving gezien? Zelf hebben we daar ook al veel van gezien.

Graag willen we je zeggen, dat dit niet het laatste woord heeft. Omdat er een God is, die als een goede Vader wil zijn. Hij is sterker dan dit alles, zelfs als we daarin deels eigen fout hebben, zelfs dan is zijn genade en vergeving groter dan dat! Moeilijk om te geloven? Ja, dat vinden wij soms ook, maar niet geloven maakt het leven nog moeilijker denken we.

Probeer toch maar eens op het liedje hieronder te klikken en wat liefde van Gods hand te ontvangen, of heel hard mee te zingen, ‘door mijn Jezus houdt ik stand’ We wensen je alle goeds toe en als je inschrijft als volger, dan krijg je per e-mail de laatste post van deze blog. Zit je ergens mee, dan mag je ook altijd via contact een berichtje sturen.

Namens de TEK, Pastor Rein

Laat U inspireren door bijgaande prachtige video’s

 

VERGEET “NIET” TE DELEN MET FAMILIE VRIENDEN EN KENNISSEN , ZIJ ZULLEN U DANKBAAR ZIJN

download (1) ENJOY YOUR FAMILYdownload (1) ENJOY YOUR FRIENDS

 

download (1)Share

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s