Geen categorie

Afwassen met God


Rianne Schrijft

Het is een grauwe donderdagavond als ik met een zucht de afwasborstel vastpak. Donderdag is mijn afwasdag hier in huis. Voor de gezelligheid pak ik mijn telefoon er even bij, muziekje op de achtergrond, dat is een stuk leuker. Mijn geliefde Samsung geeft nog even aan dat ik gehoorbeschadiging oploop als ik langere tijd naar het volume op de hoogste stand luister, maar hee, mijn telefoon ligt een meter verder op, dan kan het wel. Tot zover klinkt dit als een gewone afwas, en snapt geen van jullie de titel.

Na een overenthousiast liedje waar ik erg hard mee kan meeblèren, komt Opwekking 697. En oh I love this song.

Maar ik word een stukje stiller dan het nummer ervoor. Eigenlijk is het best heel wat wat je zingt.

View original post 272 woorden meer

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s