Tek ontspanningsforum

Steun ons


Steun ons en beloon jezelf

Hoe werkt het?

Iemand van Organogold heeft onze Gemeenschap ingeschreven in het Organogold-Systeem.

Wat dit systeem inhoud? lees meer hierover hier beneden, maar lees eerst gans de tekst op dit bericht.

Telkens iemand zich inschrijft als Organogold-Member, ontvangt onze Gemeenschap hiervoor een vergoeding van Organogold, dit kan reeds bij inschrijving voor het kleinste kennismakingskit (verzending inbegrepen ongeveer 60€ verzending en verpakking inbegrepen).

U inschrijven voor Brons, Goud of zilver kan natuurlijk ook.

Diegene die zich inschrijft (zelfs voor het kleinste kit), ontvangt hiervoor dit (lederen)kit (met talrijke stalen van de Organogold-Producten) dat op zichzelf reeds meer waard is dan het inschrijvingsgeld, een eigen website en een jaar lang al de producten aan Groothandelsprijs. Bovendien, kan elke Vereniging of Club zich ook inschrijven en genieten van dezelfde voordelen als Onze Gemeenschap, zodat zij ook van een extra inkomen kunnen genieten (en in welke Club of Vereniging is dit niet welkom in deze tijden van crisis waar allerlei steunmaatregelen en sponsoringen wegvallen)- Dit is natuurlijk ook het geval voor diegenen die zich individueel willen inschrijven en een prachtig passief inkomen willen opbouwen.

In de eerste video hier beneden kan U meer vernemen over wat Organogold is

In de tweede video kan U meer vernemen omtrent het Unieke Compensatieplan

In de derde video kan U vernemen wat Ganoderma-Lucidum is (en hoe het inonze dranken is verwerkt

In de linken daaronder kan U alles vernemen omtrent Organogold (en ziet U meteen hoe Uw website er zal uitzien-OPGELET, SELECTEER EERST BOVENAAN UW LAND EN TAAL!!!!!) Heel beneden kan U meteen doorgaan tot inschrijving.

About Organo Gold

“It all started with an extraordinary cup of coffee …” Organo Gold began in 2008 in Richmond, B.C., Canada, in a small shop with only three employees.

A Powerful Vision

Organo Gold is a global Network Marketing company on a mission to spread knowledge of Ganoderma to the entire world.

First Class Products

All around the world, people are waking up to the incredible taste and benefits of Organo Gold’s premium gourmet beverages, nutraceuticals and personal care products.

Bedankt voor uw steun en proficiat met Uw wijze beslissing om U te laten inschrijven

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s