Geen categorie

5° Mars voor het Leven:


Mars voor het Leven: 29 maart 2015, Brussel!
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.

5° Mars voor het Leven:
29 maart 2015, 14.00u, Brussel!

(Dit jaar: 25 jaar abortuswet!)

Hallo Rein

Misschien heeft u er al van gehoord, maar ook dit jaar wordt de Mars voor het Leven georganiseerd. Deze gezamenlijke oproep om het leven van elke mens van het prille begin tot het natuurlijke einde te respecteren, zal plaatsvinden op 29 maart om 14u00 op de Kunstberg in Brussel (naast het Centraal Station), zoals dit ook de voorbije 4 jaar gebeurde. U bent hier ook van harte voor uitgenodigd! Dit is het moment bij uitstek om België te tonen dat er ook een andere visie ten aanzien van abortus (en euthanasie) bestaat en zo maken we kans op het beleid te wegen. Het is ook zeer actueel nu, omdat verschillende groepen vragen, n.a.v. het 25-jarig bestaan van de abortuswet, om deze te hervormen, d.w.z. uit de strafwet te halen én uit te breiden tot ná 12 weken zwangerschap.


Laten we hier massaal aanwezig zijn om een sterk signaal te geven aan onze politici!

U vindt meer informatie op www.march4life.be, op Facebook (https://www.facebook.com/agafasbl).

Flyers en posters kan je hier downloaden:

Met groetjes en alle zegen!

Ignace Demaerel (Pray4belgium)

Copyright © 2015 Gebedsnetwerk, All rights reserved.
U kunt u in- of uitschrijven uit mijn lijst via onderstaande link
Our mailing address is:

Gebedsnetwerk

Achille Detiennestraat 38

Schaarbeek 1030

Belgium

Add us to your address book

Wij zouden het ten zeerste waarderen indien U hier beneden een reactie zou willen plaatsen. Dankuwel. Let wel geef enkel comentaar omtrent de inhoud van de site. Persoonlijke opmerkingen of vragen kunnen via het contactformulier. OPGELET, vanaf vandaag 27/01/2018 worden de spelregels voor het reageren aangepast. Iedereen, Gelovig of niet mag hier een reactie plaatsen. Persoonlijke aanvallen worden evenwel NIET geduld. Heeft U een negatieve opmerking? Zeg dan hoe dat je dit op jezelf toepast, NIET hoe een ander het moet doen. Bij niet naleving, wordt de reactie onmiddellijk naar de prullenbak verwezen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s